BEL MAIL LINKEDIN

Beveiliging


Voel je veilig en prettig in een optimaal beveiligde omgeving. Wij beveiligen jouw pand met de modernste, gecertificeerde technieken en integreren deze naadloos in het domoticasysteem.

Optimaal beveiligd

Wij zijn gespecialiseerd in het compleet beveiligen van jouw woning, winkel of bedrijfspand. Dat we een inbreker willen ontmoedigen is een understatement. Door het toepassen van een compleet scala aan producten zoals toegangscontrole, camera's, tijdregistratie etc. zorgen we ervoor dat jouw pand optimaal beveiligd is. Via de gebruiksvriendelijke app ben je altijd op de hoogte en ontvang je direct meldingen in het geval van een incident. Uiteraard realiseren wij ook de koppeling met een meldkamer en alarmopvolging waar gewenst.

Vakkundig advies

Bij EHBI Group kan je rekenen op een vakkundig advies rondom jouw beveiliging en installatie. Op basis van jouw wensen en eisen kunnen wij een risico berekening verzorgen, overleggen we met jouw verzekeraar, ontwerpen we een compleet beveiligingsplan en installeren we het complete systeem. Onze vakmensen worden regelmatig bijgeschoold en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën. 

Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

BEL

of

Mail